II UDICA KANJI CHALLENGE KUP

udica2
PROPOZICIJE ZA NATJECANJE

1. Priređivač natjecanja: ŠRD „Zubatac” Zadar i trgovina „Udica – Sonik“ Zadar
2. Datum natjecanja: Subota 17. ožujka 2018. godine
3. Trajanje natjecanja: lovi se 3 sata. Početak natjecanja je u subotu 17.03.2018. u 16:00h i završava u 19:10h, s pauzom od 10 min za rotaciju između 2 poluvremena. Prvo poluvrijeme natjecanja je u trajanju 1,5 sata (16:00-17:30h), potom slijedi rotacija za koju natjecatelji imaju 10 min da je obave. Tada počinje drugo poluvrijeme od 1,5 sata (17:40-19:10h).
4. Područje natjecanja: Zadarska riva
5. Pravo nastupa: imaju svi članovi športskih udruga s važećom sportskom dozvolom i članskom iskaznicom.
6. Prijave za natjecanje: primaju se u trgovini „UDICA –SONIK” do četvrtka 15.03.2018. godine.
7. Verifikacije natjecatelja: okupljanje natjecatelja u 15:00 sati na rivi (hotel Zagreb) i izvlačenje natjecateljskih pozicija do 15:30 sati. Ulazak u zonu lova 15:30h.
8. Pravila: Ribolov je dozvoljen štapom ili iz ruke s jednim priborom. Od umjetnih mamaca mogu se koristiti svi ISKLJUČIVO umjetni mamci namijenjeni lovu liganja i sipa. Zabranjeno je korištenje „štapića sa rozetom“ na koju se stavlja prirodan mamac. Dozvoljena je upotreba (špurtila,sak, mreža,kuka za glavonošce) za prihvat glavonožaca.
Minimalni razmak između natjecatelja je 5m. Nije dozvoljeno bacanje varalica u smjeru koje one- mogućava lignjolov susjednim natjecateljima kao ni radnje koje mogu uznemiriti druge sudionike natjecanja.
Bodovanje: Lignja 1gr = 2 boda Sipa 1gr =1 bod Ostali glavonošci se ne boduju.
Natjecatelji sa ostvarenim većim zbrojem težine ulova ujedno ima i bolji plasman, ukoliko 2, ili više natjecatelja imaju jednaku težinu ulova, bolji plasman ostvaruje natjecatelj sa većim brojem ulovljenih liganja i sipa. Ukoliko je i tu izjednačen rezultat prednost ima onaj koji ima najtežu pojedinačnu lignju.
9. Lignjolov je dozvoljen štapom i jednim priborom. Predaja ulova vrši se na rivi po završetku natjecanja do 19:30h glavnom sucu. Nakon predaje ulova slijedi vaganje i priprema zajedničke večere u restoranu JK Uskok (Vitrenjak).
10. Priznanja i sponzorske nagrade će se dodijeliti za prva tri mjesta i nagrada za najveću lignju.
11. Odgovornost: organizator, te svi pojedinci uključeni u organizaciju natjecanja unaprijed otklanjaju svu odgovornost za naknadu štete koja može proizaći iz ovog natjecanja. Natjecatelji nastupaju na vlastitu odgovornost i pristupajući veri kaciji potvrđuju da su upoznati s propozicijama natjecanja.
12. Ostale napomene: svako kršenje pravila i propozicija povlači za sobom diskvalifkaciju. Svaki natjecatelj može izjaviti žalbu natjecateljskoj komisiji. Taksa za žalbu je 200,00 kuna. Za sve što nije navedeno ovim propozicijama važeći je pravilnik o natjecanju HSŠRM.
13. Kotizacija 130,00kn po natjecatelju

TRGOVINA UDICA SONIK POVODOM SAMOG NATJECANJA OD 5.3.-17.3.2018. ORGANIZIRA I PROMOTIVNU PRODAJU KANJI SKOSAVICA, KOD KOJE MOŽETE OSTVARITI POPUST OD -20% NA CLICKS I PRO-SPEC MODELE!!!
udica